znak OFICIÁLNÍ STRÁNKY KLUBU K293
MHD Karlovy Vary Sportovní akce Fotoalbum

ODE DNEŠKA PLATÍ DALŠÍ OMEZENÍ PŘI VÝLUCE NA SOKOLOVSKÉ ULICI

Od dnešního dne došlo v souvislosti s rekonstrukcí Sokolovské ulice k úplnému vyloučení provozu linek MHD přes zastávku Elite. Ta byla přesunuta na dvě různá místa do Nákladní ulice - pro linky č. 9 a 12 hned na její začátek a pro linky č. 14, 19 a 21 až za křižovatku s Jáchymovskou ulicí. Všechny uvedené linky tak ode dneška jezdí místo Chebského mostu přes most Ostrovský. Linka č. 21 navíc oproti předchozímu výlukovému opatření přestala jezdit přes Horní nádraží.

Otázkou je, proč se zastávka přesouvala do dvou různých míst, místo toho, aby se přesunula jen na místo jedno. Pro mnohé cestující jedoucí z této lokality je tak zdejší situace poněkud nepřehledná, navíc pokud neznají dopředu čas odjezdu, musejí nyní přebíhat od jedné zastávky ke druhé, aby zjistili, ze které jim jede autobus dříve.

Zveřejněno 7.2.2009 15:42Článek zobrazen 2180xPočet příspěvků v diskuzi: 1
Diskuze k článku:
Rick_hunter7.2.2009 (21:36)
Ani se nedivim, že nakonec byly busy odkloněny přes Nákladní ulici. To krkolomný vyhýbání se autobusů u Elitky bylo někdy dost o hubu. Navíc několikrát sem si všiml, že busy na linkách 14 a 19 mají problém se vytočit při výjezdu z Nákladní ulice na Sokolovskou směrem na Elite ...
Současný vedení linek měl být už od 11. ledna.

Vložit nový příspěvek
Jméno: Email:
Příspěvek:
Opište kontrolní znaky:

Zpět na přehled zpráv