znak OFICIÁLNÍ STRÁNKY KLUBU K293
MHD Karlovy Vary Sportovní akce Fotoalbum

HOKEJOVÉ LINKY JSOU JIŽ V PROVOZU

Hokejové linky, které slouží pro rozvoz návštěvníků extraligových utkání HC Energie Karlovy Vary, vyjely v letošním roce o celý měsíc dříve než obvykle. Navíc mají kvůli přestěhování klubu do nové KV Areny poupraveny své trasy.

Dopravní podnik se totiž rozhodl vypravit zvláštní linky H1, H2 a H3 i na tři poslední přípravná utkání před hlavní sezónou. Linky tak jely poprvé dnes po zápasu s týmem Plzně a svézt se s nimi můžeme i 17. a 19. srpna, kdy se v KV Areně uskuteční zápasy s Litvínovem a Ingolstadtem.

Kromě zmíněného přesunutí od starého zimního stadionu, došlo dále ke změně na lince H2, která navíc jede přes zastávky Sklářská až Keramická škola, a na lince H3, která je ukončena ve Staré Roli a nepokračuje již do Dvorů a Doubí jako v minulosti.

Linka H1: KV Arena parkoviště – Západní – Tržnice – Nemocnice – Havlíčkova – Slavie – Národní – Gagarinova – Lidická – Východní – Blahoslavova – Prašná – Drahomíra – Sportovní – Garáže MHD.

Linka H2: KV Arena parkoviště – Sklářská – Chebská – Rozcestí u Koníčka – Keramická škola – Pivovar – Horní nádraží – Tržnice – Nemocnice – U Jara – Panorama – Na Vyhlídce – Libušina – Lanovka Imperial.

Linka H3: KV Arena parkoviště – Okružní – Krátká – Školní – Stará Role.

Doplněno 27.8.2009: Hokejové linky navíc vyjedou při konání prvního turnaje série Euro Hockey Tour - Českých hokejových hrách, které se uskuteční v karlovarské KV Areně. Podle serveru www.dpkv.cz na nich bude mimořádně přeprava zdarma (obvykle na nich platí běžný tarif MHD) a navíc bude rovněž zdarma zajištěn i návoz návštěvníků od Tržnice ke KV Areně před každým zápasem.

Informační leták DPKV
Zveřejněno 11.8.2009 21:58   Aktualizováno 27.8.2009 21:35Článek zobrazen 1734xPočet příspěvků v diskuzi: 0
Diskuze k článku:
K tomuto článku ještě nebyl vložen žádný příspěvek
Vložit nový příspěvek
Jméno: Email:
Příspěvek:
Opište kontrolní znaky:

Zpět na přehled zpráv