znak OFICIÁLNÍ STRÁNKY KLUBU K293
MHD Karlovy Vary Sportovní akce Fotoalbum

ZMĚNY JÍZDNÍCH ŘÁDŮ MHD OD 1.4.2010

Dopravní podnik dnes zveřejnil změny jízdních řádů MHD, které vstoupí v platnost od 1. dubna. Narozdíl od loňska, kdy dubnové změny jízdních řádů přinesly hodně změn, jsou ty letošní až na jednu výjimku pouze zanedbatelné.

Na lince č. 1 dochází ke změně u dvou večerních spojů, z nichž první navíc zajede do zastávek Tašovice rozcestí a U Kapličky a druhý naopak vynechá zastávku Tašovice, na lince č. 7 je v pracovní den uspíšen spoj v 8.18 z Březové o 5 minut a na lince č. 19 je v pracovní dny zaveden nový spoj ve 4.57 hodin z Otovic k Tržnici a v sobotu a neděli dochází k prohození spojů v 7.39 a 8.39 hodin od Tržnice - nyní první končí v Dubové a druhý jede do Otovic, nově tomu bude naopak.

Změny se dočká i vyhlídková linka č. 92, na které budou zachovány 2 páry spojů, ale v jiných časových polohách s delší přestávkou v Lokti. Nemilou novinkou na obou vyhlídkových linkách je zdražení jízdného pro držitele předplatních jízdenek DPKV z loňských 16 korun na 25.

Posledními změnami je zrušení zvláštní linky T od Tržnice do Tesca (tato linka má jet naposledy už v neděli 28.3.) a opětovné zavedení zvláštní linky M od Lázní III k Museu Moser (ta byla zrušena 1.1. a znovu vyjede v sobotu 3.4.).

Opravný list se změnami jízdních řádů od 1.4.2010 z webu DPKV
Zveřejněno 22.3.2010 16:05Článek zobrazen 1932xPočet příspěvků v diskuzi: 0
Diskuze k článku:
K tomuto článku ještě nebyl vložen žádný příspěvek
Vložit nový příspěvek
Jméno: Email:
Příspěvek:
Opište kontrolní znaky:

Zpět na přehled zpráv