znak OFICIÁLNÍ STRÁNKY KLUBU K293
MHD Karlovy Vary Sportovní akce Fotoalbum

KARLOVARSKÝ DOPRAVNÍ PODNIK OPĚT VYHAZOVAL PENÍZE Z OKNA

Dnešní den byl v rámci 10. ročníku Evropského týdnu mobility vyhlášen dnem bez aut. Zatímco ve většině jiných měst v republice zvítězil zdravý rozum a peníze oknem se nevyhazovaly, v Karlových Varech tomu bylo naopak - stejně jako v minulých letech jezdila městská doprava zdarma. A aby byla ztráta na tržbách co možná největší, došlo u všech městských autobusů k zakrytí označovacích strojků igelitovými pytlíky.

Není nutno zdůrazňovat, že tato nesmyslná akce stejně tak jako v minulých letech opět nic nepřinesla - v ulicích jezdilo jedno auto za druhým zcela normálně, obsazenost autobusů také nijak znatelně nevzrostla. Jediným efektem akce tak tradičně byla jen finanční ztráta na tržbách, kterou zaplatíme my všichni, coby daňoví poplatníci.

Zveřejněno 22.9.2011 17:15Článek zobrazen 1780xPočet příspěvků v diskuzi: 2
Diskuze k článku:
mira30.9.2011 (11:53)
Souhlasím. Jezdím pravidelně z Plzně za rodinou, a dověděl jsem se to až z jednoho telefonátu, že MHD jezdí zadarmo. Jako by to nemohli pustit na Tržnici místo těch nesmyslných písniček... i kdyby, tak těch 9,- Kč za lístek mě nezabije.
A bude hůř: http://karlovarsky.denik.cz/zpravy_region/lide-si-za-jizdne-v-mhd-od-ledna-zrejme-priplati.html ... jízdné skoro jako v Praze. Že bychom si za rok taky pořídili OpenCard a zaplatili 5000,- Kč/rok.
Poslední zamyšlení. Jak to vypadá s kartou K1 (či jak se jmenuje), která měla na začátku příštího roku fungovat v KV kraji? Zase ticho po pěšině.
DPKV prostě jako vždy nezklamal a společně s AKV mi to přijde hrozná lůza, kde si účtují neodpovídající ceny...

Feny18.11.2011 (22:44)
Problém je trochu jinde, než u DPKV ohledně cen a dotací s nimi souvisejících. Trochu výš. Na magistrátu...

Vložit nový příspěvek
Jméno: Email:
Příspěvek:
Opište kontrolní znaky:

Zpět na přehled zpráv