znak OFICIÁLNÍ STRÁNKY KLUBU K293
MHD Karlovy Vary Sportovní akce Fotoalbum

KARLOVARSKÝ MAGISTRÁT NEVÍ CO S PENĚZI

Karlovarský Magistrát má zřejmě nadbytek peněz a neví co s nimi. Nijak jinak se totiž nedá vysvětlit fakt, že jako jediné město v republice zavedl v rámci Evropského týdne mobility jízdné v MHD zdarma, čímž přišel zdejší Dopravní podnik o nemalou částku na tržbách, kterou samozřejmě podniku Magistrát doplatí v rámci celkové roční dotace na provoz MHD.

V jiných městech na rozdíl od Karlových Varů tradičně vítězí zdravý rozum a místo nesmyslu v podobě jízdného v MHD zdarma, které stejně nic nepřinese, se v rámci Evropského dne mobility pořádají různé zajímavé doprovodné akce - v mnohých dopravních podnicích se například konají dny otevřených dveří.

Bez zajímavosti určitě není ani přístup zaměstnanců karlovarského Dopravního podniku, kteří dělají vše pro to, aby byla finanční ztráta pokud možno co největší - například zakrytím označovacích strojků na jízdenky, aby si nikdo nemohl označit svou jízdenku.

Bylo by sice hezké, kdyby jízdné zdarma v MHD nalákalo davy motoristů, kterým by se tento druh dopravy zalíbil, a přestaly jezdit osobními auty, ale tomu může věřit jen snílek a fantasta, který je zcela odtržen od reality běžného života.

Zveřejněno 22.9.2013 10:10Článek zobrazen 1271xPočet příspěvků v diskuzi: 0
Diskuze k článku:
K tomuto článku ještě nebyl vložen žádný příspěvek
Vložit nový příspěvek
Jméno: Email:
Příspěvek:
Opište kontrolní znaky:

Zpět na přehled zpráv