znak OFICIÁLNÍ STRÁNKY KLUBU K293
MHD Karlovy Vary Sportovní akce Fotoalbum

DNES ZAČALA DLOUHODOBÁ VÝLUKA KVŮLI UZAVÍRCE VÍTĚZNÉ ULICE

Od dnešního dne je z důvodu opravy horkovodu uzavřena karlovarská Vítězná ulice. Kvůli této uzavírce, která má skončit až na konci srpna, začaly jezdit linky č. 5, 6, 17 a 18 po objízdných trasách a platí na nich výlukové jízdní řády.

Linky č. 5 a 17 byly přesměrovány po průtahu městem a vynechávají tak zastávky Vítězná, Drahomíra, Prašná a Mattoniho nábřeží. Náhradou za ně zastavují na průtahu v zastávce linkové dopravy Bohatice, most.

Linky č. 6 a 18 jedou od Tržnice k Drahomíře objízdnou trasou kolem nemocnice. Do zastávky Vítězná, která je přesunuta do Jateční ulice, zajíždí jen linka č. 18, na kterou je z důvodu úzkých komunikací v oblasti Čertova Ostrova nasazen minibus. Kvůli prodloužení jízdní doby je linka č. 18 zkrácena jen na úsek Garáže MHD – Tržnice a oproti běžnému stavu tak nezajíždí na Dolní nádraží.

Během uzavírky má dojít jen k jedné drobné změně - v průběhu května bude úplná uzavírka změněna na částečnou a teoreticky by se pak mohly všechny linky vrátit na své původní trasy, ale protože se bude stále projíždět úzkými uličkami v oblasti Čertova Ostrova, dotkne se tato změna pouze "minibusové" linky č. 18, která již pojede z Dolního nádraží a z Vítězné k Drahomíře přímo. Ostatní linky budou jezdit po objízdných trasách až do úplného konce uzavírky.

Zveřejněno 17.3.2014 15:30Článek zobrazen 1318xPočet příspěvků v diskuzi: 0
Diskuze k článku:
K tomuto článku ještě nebyl vložen žádný příspěvek
Vložit nový příspěvek
Jméno: Email:
Příspěvek:
Opište kontrolní znaky:

Zpět na přehled zpráv