znak OFICIÁLNÍ STRÁNKY KLUBU K293
MHD Karlovy Vary Sportovní akce Fotoalbum

ZMĚNY JÍZDNÍCH ŘÁDŮ MHD OD 1.1.2015

Od 1. ledna 2015 vstoupí v platnost nové jízdní řády linek MHD. Největší změnou je zrušení linky č. 14 (Tržnice - Sedlec), kterou nahradí linka č. 5. Ta pojede nově po trase Bohatice - Tržnice - Sedlec. V návaznosti na tuto změnu dojde k rozsáhlejším úpravám časů i na lince č. 18. Změny na ostatních linkách jsou už pouze minimální, některé linky dokonce svůj jízdní řád vůbec nezmění (č. 1, 4, 9, 19, 21, 22 a obě noční linky č. 51 a 52).

Zároveň s novými jízdními řády dochází k přejmenování tří zastávek. Zastávka „Dolní nádraží“ se přejmenuje na „Dolní nádraží - terminál“, zastávka „Západní“ na „Dolní nádraží“ a zastávka „Depo ČD“ na „Západní“. 10 zastávek se nově stane zastávkami na znamení. Jedná se o zastávky Panorama, Orlov, Fričova, Nádraží Dalovice, Otovice panelárna, Chebská, KV Arena, Plzeňská, Tašovice rozcestí a Jenišov kompostárna.

Stejně tak jako každý rok, i letos vydal Dopravní podnik knížku jízdních řádů, která se již prodává v předprodeji jízdenek v Zeyerově ulici. Její cena byla stanovena na 40 Kč.

Zveřejněno 18.12.2014 12:18Článek zobrazen 1224xPočet příspěvků v diskuzi: 0
Diskuze k článku:
K tomuto článku ještě nebyl vložen žádný příspěvek
Vložit nový příspěvek
Jméno: Email:
Příspěvek:
Opište kontrolní znaky:

Zpět na přehled zpráv