znak OFICIÁLNÍ STRÁNKY KLUBU K293
MHD Karlovy Vary Sportovní akce Fotoalbum

ZMĚNY JÍZDNÍCH ŘÁDŮ MHD OD 1.1.2016

Od 1. ledna 2016 vstoupí v platnost nové jízdní řády linek MHD. Narozdíl od let minulých jsou ty letošní změny pouze minimální. V linkovém vedení k žádné změně nedochází, pouze letos v létě zavedená zvláštní linka na Linhart dostala oficiálně číslo 24.

Největší změnou v jízdním řádu je úprava školního spoje ve 13.41 hodin z Gagarinovy k Tržnici, který sice vynechá zastávky Slavie a Nemocnice, ale bude nově prodloužen až na Horní nádraží. Další změny jsou už pouze minimální a najdeme je na linkách č. 1, 2, 3, 5, 6, 7, 9, 19 a 52. Ostatní linky si svůj jízdní řád zachovají beze změn.

V souladu s trendem posledních let dojde i letos k rozšíření zastávek na znamení. Týká se to zastávek I.P.Pavlova, Švýcarský dvůr, Vančurova, Rosnice rozcestí, Na Pasece a Březová - hotel Alice. Navíc budou na znamení i všechny zastávky na nočních linkách č. 51 a 52 (pouze s výjimkou Tržnice a konečných).

Novinkou od 1. ledna bude i možnost zakoupit si 24 hodinovou SMS jízdenku za 80 korun. Stejně tak jako každý rok, i letos vydá Dopravní podnik knížku jízdních řádů, která by se měla začít prodávat mezi vánočními svátky.

Zveřejněno 17.12.2015 17:26Článek zobrazen 927xPočet příspěvků v diskuzi: 0
Diskuze k článku:
K tomuto článku ještě nebyl vložen žádný příspěvek
Vložit nový příspěvek
Jméno: Email:
Příspěvek:
Opište kontrolní znaky:

Zpět na přehled zpráv