znak OFICIÁLNÍ STRÁNKY KLUBU K293
MHD Karlovy Vary Sportovní akce Fotoalbum

LINKY č. 6 a 51 ZMĚNILY DOČASNĚ SVÉ TRASY

V pondělí 8.8.2016 začala výstavba okružní křižovatky Stará Kyibelská / Kollárova / Blahoslavova a při této příležitosti došlo k dočasné změně tras linek MHD č. 6 a 51. Linka č. 6 nyní začíná v zastávce Blahoslavova (která byla přesunuta do Úvalské ulice) a jede objízdnou trasou přes Starou Kysibelskou a silnici I/6. Vzhledem k delší trase platí na lince výlukový jízdní řád, přičemž došlo k drobnému zhoršení intervalů (z 15/20/30 minut na 17/23/35 minut).

Pozměněnou trasou jede i noční linka č. 51, která nyní zastávku Drahomíra obsluhuje mezi Tržnicí a Nemocnicí, zatímco v běžném stavu až mezi Blahoslavovou a Sportovní (resp. Mattoniho nábřežím). Díky tomu došlo v úseku Tržnice - Garáže MHD k drobným časovým posunům (±2 minuty), zatímco v úseku Stará Role - Tržnice zůstal zachován jízdní řád původní. Upraven byl i jízdní řád zvláštní linky č. 24 na Linhart, aby byla zajištěna v Doubí návaznost na pozměněnou linku č. 6.

V této podobě by měly uvedené linky jezdit celých 9 měsíců, neboť ke zprovoznění budovaného kruhového objezdu má dojít až na přelomu dubna a května 2017.

Zveřejněno 31.8.2016 8:45Článek zobrazen 871xPočet příspěvků v diskuzi: 0
Diskuze k článku:
K tomuto článku ještě nebyl vložen žádný příspěvek
Vložit nový příspěvek
Jméno: Email:
Příspěvek:
Opište kontrolní znaky:

Zpět na přehled zpráv