znak OFICIÁLNÍ STRÁNKY KLUBU K293
MHD Karlovy Vary Sportovní akce Fotoalbum

V GARÁŽÍCH DPKV SE KONAL PO ROCE OPĚT DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ - DPKV NA NĚM PŘEDSTAVIL SVÉ NOVÉ LOGO

V garážích DPKV se v sobotu 30.9.2017 uskutečnil den otevřených dveří. Na návštěvníky (hlavně ty dětské) čekalo v areálu spoustu atrakcí, nutno však podotknout, že téměř identických jako v roce loňském, proto akce potěšila spíše ty, kteří se loni na den otevřených dveří nedostali.

Jedním z největších lákadel byly jízdy historickými autobusy. Oproti minulému roku byl počet jízd navýšen, přesto to často zájmu nestačilo a byly většinou oproti plánu vypravovány v jeden čas dva autobusy místo jednoho. Kromě karlovarské Karosy ŠL 11 ev.č. 114, soukromé Karosy B732 pana Daniela Sládka a patrového "doubledeckeru", se kterými jsme se mohli na dni otevřených dveří setkat už loni, se mohli návštěvníci svézt Karosou T 500 HB, zapůjčenou brněnským Technickým muzeem, a v areálu garáží si prohlédnout klasický americký žlutý školní autobus.

Zajímavou novinkou bylo představení nového loga DPKV, které narozdíl od toho předešlého zcela mění barvy - z červené a žluté na zelenou a modrou. Tyto nové barvy byly představeny na kloubovém autobusu ev.č. 437. Nutno podotknout, že vystavení autobusu s novým logem v hale se zdí posetou plísní v pozadí (viz foto), se Dopravnímu podniku zrovna dvakrát nepovedlo. Během dne byla také s novým logem a novým designem spuštěna zcela nová verze internetových stránek DPKV. Tyto stránky je však zatím předčasné hodnotit, protože se jedná spíše o prezentační nedodělek, kde zatím hodně informací chybí a například jízdní řády jsou neúplné nebo zavádějící, neboť v nich chybí u spojů poznámky.

Je určitě na škodu, že Dopravní podnik neponechal k dispozici i starou verzi jízdních řádů (alespoň do doby, než se nová verze stane použitelnou). Udělali jsme to proto za něj a pokud se Vám lépe hledalo a tisklo ve staré verzi, najdete ji na našich stránkách pod odkazem Jízdní řády.

Zveřejněno 2.10.2017 20:28Článek zobrazen 1030xPočet příspěvků v diskuzi: 1
Diskuze k článku:
Honza7.10.2017 (16:06)
Líbí se mi, že je auto článku (ač zaměstnanec DPKV) zcela objektivní a nebojí se použít kritiku. Nutno říct, že oprávněnou. Ať už se jedná o nepřekvapení programu oproti loňskému roku, tak prezentaci se zmíněným zátiším, tak nezachování alespoň nějaké podoby funkčních JŘ.

Vložit nový příspěvek
Jméno: Email:
Příspěvek:
Opište kontrolní znaky:

Zpět na přehled zpráv